Sorry, your browser doesn't support javascript

print canvas totebag dengan design anda sendiri

lebih menarik dengan rekaan canvas totebag

CANVAS TOTEBAG


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program

sablon canvas tote bag

Pada masa kini, canvas tote bag sering digunakan untuk menjaga alam sekitar. Tetapi ia bukan alasan untuk menjadikan tote bag anda kelihatan bosan. Iya juga boleh di dijadikan "fashion" dan tranding, malah pengunaan tote bag ini dapat mengurangkan penggunaan plastik yang boleh merosakkan alam sekitar.


Anda ingin meletakkan reka bentuk anda sendiri? Kami melayani apapun permintaan anda untuk membuat kanvas tote bag khas untuk diri sendiri. Kanvas tote beg kami murah, berkualiti dan anda boleh membuat pesanan walaupun hanya satu kuantiti sahaja.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Bahan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Canvas Tote Bag

print tas kanvas
Saiz Neopigment-Non white
Canvas
All SizeRM 29
canvas bag
canvas bag

Beg ini diperbuat daripada material yang diberi nama Sthenolid. Sthenolid fabrik yang memiliki tekstur yang kukuh, ringan dan tahan lasak. Sangat sesuai untuk kegunaan outdoor dan indoor. Sthenolid diperbuat daripada 62% kapas, 34% polister dan 4% spandex.

1. Neo Pigment non White

neopigment nonwhite

model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.