Sorry, your browser doesn't support javascript

print crewneck dengan design anda sendiri

pelbagai pilihan crewneck dengan kualiti terbaik

Crewneck


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
print crewneck
Available
Color

Crewneck fullprint merupakan pakaian yang selalu dipakai oleh remaja sekarang. Dan tahukah kamu? Disini kamu boleh buat crewneck sesuai dengan kemahuan anda. Kami akan melayani custom design anda.


Istimewanya jika tempah dengan kami, tiada minima jika ingin membuat tempahan, kami tetap terima walaupun hanya satu helai sahaja. Jadi apa tunggu lagi, jom tempah crewneck dengan kami sekarang.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Bahan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Senarai Harga

Saiz Rubber
A4 A3
S RM 62 RM 67
M RM 62 RM 67
L RM 62 RM 67
XL RM 62 RM 67
XXL RM 62 RM 67

Size Chart

Saiz Width (a) Length (b) Sleeve (c)
S 53.3 cm 62.9 cm 83.8 cm
M 55.9 cm 66.7 cm 86.4 cm
L 60.7 cm 69.9 cm 88.9 cm
XL 63.5 cm 73 cm 91.4 cm
XXL 66 cm 76.2 cm 94 cm

chart size 88000
print crewneck

Gildan Crewneck

  • 50% cotton / 50% poliester, 270g / m2
  • Lengan set-dalam
  • Dijahit dua kali pada seluruh bahagian baju
  • Double needle cuffs
  • 1 x 1 rip dengan spandeks
  • Rasa lembut ketika memakainya

Kawasan Cetakan

area print

Untuk mencetak t-shirt kami menggunakan mesin khas yang sudah dibentuk segi empat tepat, dengan landskap saiz A4 dan potret (21 x 29.7 cm) potret dan A3 (29,7 x 42 cm), Jadi kawasan cetakan hanya dibahagian depan dan belakang sahaja. Walaubagaimanapun, mungkin sesetengah daripada anda yang ingin mencetak di bahagian selain daripada depan dan belakang seperti bahu dan lengan, anda boleh berbincang dengan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan seluruh baju. Mengenai kemudahan cetakan seluruh baju, anda boleh klik disini.


model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.