Sorry, your browser doesn't support javascript

Trucker Cap


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
sablon kaos gildan

Available Color


Anda ingin kelihatan ranggi kacak bergaya? Cubalah Trucker Cap kami. Dengan cap sebegini, anda kelihatan cool dan sporty! Topi Trucker kami boleh custom made, ada 9 (Sembilan) jenis colour menarik. Trucker Caps dapat melindungi rambut dan kepala dari sinaran UV dan terik mentari.


Dengan custom.my, anda boleh mencetak cap atau topi tanpa minimum order! Design sendiri dan tiada minimum order, itulah trademark kita. Harga dijamin murah dan puas hati. Cubalah buat cap printing/custom caps dengan kami. Ya sehelai pun boleh, harga murah!


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Keterangan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Harga & Ukuran Saiz

SaizKawasan Cetakan
All Size13 x 7 cm
SaizHarga
ukuran topi RM 19

Jenis Material

Lotto

Topi/Cap kami menggunakan material jenis Lotto. Lotto merupakan sejenis campuran kain polyster juga, cumanya komposisi campurannya agak sedikit berbeza dengan material bagi baju. Material depan, kain jenis lotto, bahagian belakang bahan jaring untuk berikan kesan sejuk nyaman pada pemakai.

Ciri-Ciri material Lotto :
  • Halus dan tebal
  • Menyerap peluh
  • Kekakuan dan menyesuaikan lilitan kepala
  • Jaring tahan lama dan kukuh

model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.