Sorry, your browser doesn't support javascript

print raglan tshirt dengan rekaan anda sendiri

pelbagai pilihan raglan dengan warna-warna pilihan

Raglan T-Shirt


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
sablon kaos raglan

Available Color

Tshirt raglan kembali dipopularkan oleh artis tempatan. Pada era 90an, baju raglan sangat popular dikalangan remaja. Kini kami menyediakan kembali baju raglan ini dengan 6 jenis pilihan warna. Kualiti baju yang kami sediakan sangat terbaik. Anda juga boleh mencetak design anda sendiri pada baju raglan. Anda tidak perlu risau tentang kualiti kerana kami menggunakan mesin yang terbaik serta tercanggih.


Untuk membuat tempahan, anda hanya perlu memasukkan reka bentuk anda terus di sistem order kami. Kami juga tiada minima order, kami tetap akan terima sebarang tempahan walaupun satu helai. Jadi, apa tunggu lagi jom cetak baju raglan tshirt sekarang dengan menggunakan reka bentuk anda sendiri.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Kawasan Cetakan & Bahan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Senarai Harga

Gildan Raglan

Saiz Neo-pigment non White Neo-pigment + White Rubber (Print & Cut)
A4 A3 A4 A3 A4 A3
S RM 28 RM 33 RM 38 RM 43 RM 38 RM 43
M RM 28 RM 33 RM 38 RM 43 RM 38 RM 43
L RM 28 RM 33 RM 38 RM 43 RM 38 RM 43
XL RM 28 RM 33 RM 38 RM 43 RM 38 RM 43
XXL RM 28 RM 33 RM 38 RM 43 RM 38 RM 43

Add print another side :
Non white A4 + RM 2
Non white A3 + RM 7
Plus white A4 + RM 5
Plus white A3 + RM 10
Rubber (Print & Cut) A4 + RM 5
Rubber (Print & Cut) A3 + RM 10

Size Chart

Gildan Raglan

SaizMeasurement
S47 x 67 cm
M50 x 70 cm
L53 x 73 cm
XL56 x 75 cm
XXL59 x 77 cm

ukuran tersedia
Note:
We have 2-3cm size tolerance in every shirt.
raglan about

Raglan T-shirt umumnya dipanggil lengan pertengahan panjang kerana baju jenis ini tidak seperti baju lengan panjang, tetapi ia berbeza dengan lengan pendek. Raglan T-shirt mempunyai 3/4 lengan panjang atau 75% daripada lengan panjang.


Kawasan Cetakan

area print

Untuk mencetak t-shirt kami menggunakan mesin khas yang sudah dibentuk segi empat tepat, dengan landskap saiz A4 dan potret (21 x 29.7 cm) potret dan A3 (29,7 x 42 cm), Jadi kawasan cetakan hanya dibahagian depan dan belakang sahaja. Walaubagaimanapun, mungkin sesetengah daripada anda yang ingin mencetak di bahagian selain daripada depan dan belakang seperti bahu dan lengan, anda boleh berbincang dengan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan seluruh baju. Mengenai kemudahan cetakan seluruh baju, anda boleh klik disini.

Jenis - jenis cetakan
PERBEZAAN ANTARA NEOPIGMENT NON WHITE, NEOPIGMENT + WHITE DAN RUBBER + WHITE


PERBEZAAN FAIL TRANSPARENT DAN BUKAN TRANSPARENT

contoh transparan

model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.