Sorry, your browser doesn't support javascript

print sweater hoodie dengan design anda sendiri

AVAILABLE BRAND LOCAL AND GILDAN

Sweater Hoodie


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
print sweater hoodie

Available Color

Untuk sweater hoodie adalah pakaian yang sering dipakai oleh perlbagai lapisan umur. Yang membezakan dengan zipper hoodie adalah, sweater ini tidak menggunakan resleting. Sweater ini disekalikan dengan hoodie atau penutup kepala. Selain untuk bergaya juga boleh melindungi kepala dan rambut kita dari debu, dari sinar matahari dan sebagainya. Sweater ini juga boleh digayakan dengan mana mana pakaian.


Anda juga boleh mencetak reka bentuk anda pada sweater hoodie ini. Kami menyediakan sweater hoodie ini dengan pelbagai variasi warna. Selain banyak pilihan warna, kami juga mempunyai banyak pilihan dan model. Kualiti bahan yang kami pilih, adalah kualiti terbaik, kami menjamin kualitinya. Yang menariknya ialah tiada minima order. Jom tempah sweater hoodie sekarang.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Keterangan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Senarai Harga

Local Sweater Hoodie

SaizRubber
A4A3
SRM 52RM 57
MRM 52RM 57
LRM 52RM 57
XLRM 52RM 57

Gildan Hood 88500

SaizRubber
A4A3
SRM 65RM 70
MRM 65RM 70
LRM 65RM 70
XLRM 65RM 70
XXLRM 65RM 70

Size Chart

Local Sweater Hoodie

SizeMeasurement
S50 x 66 cm
M52 x 68 cm
L54 x 71 cm
XL57 x 73 cm

print sweater hoodie

Gildan Hood

SaizWidth (a)Length (b)Sleeve (c)
S53.3 cm62.9 cm83.8 cm
M55.9 cm66.7 cm86.4 cm
L60.7 cm69.9 cm88.9 cm
XL63.5 cm73 cm91.4 cm
XXL66 cm76.2 cm94 cm
We have 2-3cm size tolerance in every shirt.

print sweater hoodie
print sweater hoodie

Sweater Hoodie pada dasarnya adalah sweater dengan topi. Kebanyakannya direka dengan poket di depan dan tali untuk topi sweater. Gaya hoodie ini digayakan dan dimodenkan oleh remaja. Sekarang hoodies jenis ini disayangi sebagai pakaian hip hop, pemain skateboard dan surfer. Pada masa yang sama, ia juga sesuai digunakan untuk aktiviti bersukan seperti berjogging. Hoodies ini juga sebagai pakaian casual dan digayakan dengan tshirt yang berada di dalam.


Area Print

area print

Untuk mencetak t-shirt kami menggunakan mesin khas yang sudah dibentuk segi empat tepat, dengan landskap saiz A4 dan potret (21 x 29.7 cm) potret dan A3 (29,7 x 42 cm), Jadi kawasan cetakan hanya dibahagian depan dan belakang sahaja. Walaubagaimanapun, mungkin sesetengah daripada anda yang ingin mencetak di bahagian selain daripada depan dan belakang seperti bahu dan lengan, anda boleh berbincang dengan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan seluruh baju. Mengenai kemudahan cetakan seluruh baju, anda boleh klik disini.


model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.