Sorry, your browser doesn't support javascript

print vasity dengan design anda sendiri

pilihan baseball jacket dengan gabungan warna

Baseball Varsity


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
print varsity
Available
Color

Jaket varsity atau jaket baseball adalah jaket yang biasa digunakan oleh pemain baseball, namun kebelakangan ini jaket varsity banyak dipakai oleh pelbagai lapisan masyarakat kerana ia kelihatan bergaya dan segak ketika memakainya. Jaket varsity biasanya memakai butang dan mempunyai dua warna yang berbeza untuk lengan dan badan. Kepada penggemar baseball, sudah tentu dia mengerti perbezaan tersebut dan sudah memilikinya.


Kepada yang tidak mengemar, sudah tentu mereka juga mahu memiliki satu untuk kelihatan bergaya ketika keluar bersama sama dengan rakan. Disini kita boleh menentukan reka bentuk sendiri dengan banyak pilihan model jaket yang kami sediakan. Kualiti bahannya tidak perlu dipersoal, kerana kualitinya memang terjamin. Jangan takut dengan harga, kualiti terbaik dari kami boleh didapatkan dengan harga murah dan berpatutan. Tambahan pula tiada minima untuk membuat tempahan dengan kami.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Keterangan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Galeri

Senarai Harga

SaizRubber
A4A3
XSRM 55RM 60
SRM 55RM 60
MRM 55RM 60
LRM 55RM 60
XLRM 55RM 60
Rubber :
Print 2 side A4 RM 60
A4 + A3 RM 65

Size Chart

Baseball Varsity

SaizMeasurement
XS52 x 63 cm
S55 x 64 cm
M57 x 66 cm
L59 x 68 cm
XL62 x 71 cm


ukuran sizeWe have 2-3cm size tolerance in every shirt.
varsity jacket baseball jacket

Varsity jaket atau besbol jaket biasanya dipakai oleh pemain besbol, tetapi dalam masa yang sama, vartisy jacket kerap dipakai oleh pelbagai lapisan masyarakat. Varsity jaket biasanya ada butang di bahagian depan, varsity jaket mempunyai dua warna yang berbeza untuk bahagian tangan dan badan. Terdapat perbezaan warna antara bahagian lengan dan badan varsity jaket atau jaket besbol ini. Ia sesuai digunakan ketika berjalan-jalan bersama rakan-rakan.


model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.


Area Print

area print

Untuk mencetak t-shirt kami menggunakan mesin khas yang sudah dibentuk segi empat tepat, dengan landskap saiz A4 dan potret (21 x 29.7 cm) potret dan A3 (29,7 x 42 cm), Jadi kawasan cetakan hanya dibahagian depan dan belakang sahaja. Walaubagaimanapun, mungkin sesetengah daripada anda yang ingin mencetak di bahagian selain daripada depan dan belakang seperti bahu dan lengan, anda boleh berbincang dengan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan seluruh baju. Mengenai kemudahan cetakan seluruh baju, anda boleh klik disini.