Sorry, your browser doesn't support javascript

print zipper hoodie dengan design anda sendiri

AVAILABLE BRAND LOCAL AND GILDAN

Half Zipper Hoodie


Tiada minima order

5-10 Business Days

Reseller Program
print zipper hoodie

Available Color

Zipper Hoodie, jenis jaket ini sudah tentu tidak asing lagi bagi kita. Bahkan sebahagian besar dari kita sudah memilikinya untuk kegunaan seharian. Jaket jenis ini memang sesuai untuk aktiviti bersenam dan sebagainya. Selain berbahan lembut, jaket ini juga boleh melindungi kita dari cuaca sejuk, panas bahkan ketika hujan. Jacket jenis ini juga mempunyai hoodie atau penutup kepala.


Untuk kelihatan menarik, kami menyediakan zipper hoodie dengan pelbagai pilihan warna. Selain banyak pilihan warna, kami juga mempunyai banyak pilihan dan model, ia membuktikan bahawa kami mempunyai pelbagai pilihan. Kualiti bahan pula anda tidak perlu risau kerana bahan yang kami tawarkan memang terbaik. Harganya pula sangat berpatutan dan tiada minima order. Jadi apa tunggu lagi, jom tempah zipper hoodie sekarang di custom.my.


  • Harga & Ukuran Saiz
  • Keterangan
  • Jenis dakwat & FAQ
  • Gallery

Senarai Harga

Local Ziphood

SaizRubber + white
A4A3
XSRM 52RM 57
SRM 52RM 57
MRM 52RM 57
LRM 52RM 57
XLRM 52RM 57

Gildan Ziphood Classic 18700

SaizRubber
A4A3
SRM 67RM 72
MRM 67RM 72
LRM 67RM 72
XLRM 67RM 72

Gildan Ziphood 88600

SaizRubber
A4A3
SRM 66RM 71
MRM 66RM 71
LRM 66RM 71
XLRM 66RM 71
XXLRM 66RM 71

Size Chart

Local Ziphood

SizeMeasurement
XS52 x 61cm
S55 x 64 cm
M57 x 66 cm
L59 x 68 cm
XL62 x 71 cm

print zipper hoodie

Gildan Ziphood

SaizWidth (a)Length (b)Sleeve (c)
S51.4 cm62.9 cm83.8 cm
M54 cm66.7 cm86.4 cm
L59 cm69.9 cm88.9 cm
XL61.6 cm73 cm91.4 cm
XXL64.1 cm76.2 cm94 cm

print zipper hoodie We have 2-3cm size tolerance in every shirt.
print zipper hoodie

Pada asasnya ziphood adalah sweater hoodie yang boleh di buka pada bahagian depan dengan menggunakan zip. Ziphood ini sesuai digunakan sebagai pakaian sukan seperti berjoging, berlari, dan gimnastik. Di sesetengah negara lain ziphood telah menjadi salah satu pakaian yang wajib ada, kerana ia mudah digayakan dengan pakaian lain, dan berguna untuk melindungi tubuh daripada cuaca sejuk.


Area Print

area print

Untuk mencetak t-shirt kami menggunakan mesin khas yang sudah dibentuk segi empat tepat, dengan landskap saiz A4 dan potret (21 x 29.7 cm) potret dan A3 (29,7 x 42 cm), Jadi kawasan cetakan hanya dibahagian depan dan belakang sahaja. Walaubagaimanapun, mungkin sesetengah daripada anda yang ingin mencetak di bahagian selain daripada depan dan belakang seperti bahu dan lengan, anda boleh berbincang dengan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan seluruh baju. Mengenai kemudahan cetakan seluruh baju, anda boleh klik disini.


model warna

Ketepatan Warna

Warna boleh berubah semasa pengeringan (haba) dan penukaran jenis warna (RGB - CMYK). Jika warna penting untuk cetakan reka bentuk anda, anda boleh mencetak satu helai dahulu untuk melihat hasil cetakan. Anda perlu menghantar file dalam CMYK bagi memastikan warna yang dihasilkan akan tepat.


REKA BENTUK YANG BAIK UNTUK DICETAK

Pastikan pilihan warna T-shirt mengikut fail reka bentuk (t-shirt kuning dengan reka bentuk matahari tidak sesuai). Pastikan file berformat png atau jpg (Hanya 2 fail jenis ini sahaja yang diterima oleh kita. Minima resolusi untuk file reka bentuk ialah 500 x 500 pixel untuk A4, dan 1000 x 1000 pixel untuk A3. Untuk lebih mudah, sila buka imej anda / atau reka bentuk fail, besarkan ke saiz A4 / A3 sebenar atau besar seperti T-shirt dan cek sama ada fail itu tepat atau kabur, jika ia kelihatan tepat maka boleh dicetak , dan jika kabur, sila gantikan fail reka bentuk anda. Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Kami tidak bertanggungjawab untuk keputusan kurang daripada maksimum kerana kualiti imej tidak baik. Untuk saiz cetakan, pastikan fail anda bersesuaian dengan saiz yang anda mahu.

Masa Pengeluaran

Biasanya kami mengambil masa 3-10 hari waktu bekerja bagi menyiapkan tempahan pelanggan.

Proses Penghantaran

Kami menggunakan Poslaju bagi penghantaran ke seluruh negara, serendah RM6. Bagi penghantaran melebihi 10kg, kami boleh menggunakan Pos Daftar bagi menjimatkan kos. Anda juga boleh mengambil baju di pejabat kami.