5 Cadangan Bentuk Beg Kanvas Totebag yang Boleh Dicetak

5 Cadangan Bentuk Beg Kanvas Totebag yang Boleh Dicetak

custom.my

Beg kanvas tote bag yang boleh dicetak kini semakin berkembang pesat buat masa ini. Pelbagai jenis beg kanvas memiliki bentuk berbeza - beza, bahkan sekarang pelanggan boleh memesan sendiri gambar untuk cetak beg. Variasi model bentuk tote bag sangat banyak, tidak hairanlah jika ada beberapa pelanggan lebih memilih mereka bentuk sendiri tote bags menggunakan kreativiti beg mereka. Lalu bentuk apakah yang anda minati?


Inilah 5 Bentuk Beg Kanvas Totebag yang Boleh Dicetak

Berikut 5 bentuk kesukaan para penggemar tote bag:

  1. Bentuk Anime atau kartun. Memilih gambar anime atau kartun untuk mencetak beg terbukti menarik minat pembeli khususnya para pencinta anime. Drawstring bag anda boleh meletakkan gambar kartun seperti Naruto, Micky Mouse, dan lain-lain. Tote bag berbentuk kartun biasanya banyak diminati kalangan kanak - kanak. Selain unik, untuk membuatbeg ini juga tidaklah susah.

  2. Bentuk bunga. Tote bag boleh menjadi satu aksesori bagi kaum wanita. Untuk lebih menarik perhatian, bukan sedikit jumlah beg kanvas diberikan dalam bentuk bunga. Drawstring bag berbentuk bunga boleh menjadikan peluang pengusaha dimana target pasarannya dari kalangan muda sampai dewasa bahkan tua. Cetak beg berbentuk bunga ternyata banyak diminati para pencinta fashion, terbukti bukan sedikit jumlah orang yang membuat beg berbentuk bunga dalam jumlah yang banyak.

  3. Bentuk tulisan. Bentuk tote bag kanvas juga bolehdibuat dalam bentuk tulisan. Biasanya tulisan tentang masalah sosial. Bukan sedikit pelanggan meluahkan isi hati melalui beg tote bags ini. Contohnya seseorang yang ingin menyatakan cinta dapat menggunakan tote bag berbentuk tulisan ini. Jenis drawstring bag kanvas berbentuk tulisan memiliki banyak jenis dan bentuk kerana hampir setiap tulisan boleh diaplikasikan.

  4. Bentuk bola sepak. Cetak beg berbentuk bola sepak juga banyak diminati pelanggan khususnya kepada peminat sukan bola sepak. Tote bagbola sepak biasanya didominasikan oleh gambar club bola sepak, tetapi tidak hanya club bola sepak saja, wajah pemain bola sepak boleh menjadi satu idea menarik. Untuk membuat beg jenis bola sepak ini. Anda boleh menggambarkan sendiri atau dibantu para pelukis beg kanvas.

  5. Bentuk batik. Drawstring bag berbentuk batik ternyata dapat menarik perhatian pelanggan. Tote bags jenis batik biasanya memberikan kesan tradisional, dalam pembuatannya juga tidak jauh beza dari membuat batik pada umumnya. Tote bag berbentuk batik biasanya digunakan sebagai buah tangan setelah mengunjungi tempat pelancongan. Anda juga boleh belajar membuat beg berbentuk batik ini di tempat-tempat khusus pengeluaran beg kanvas.

  6. Itulah beberapa bentuk beg kanvas yang boleh dicetak. Beg kanvas boleh menjadi satu media mencurahkan kreativiti beg, bahkan dapat menjadi ladang pengusaha para penggiat tote bags. Keberadaan tote bag kanvas juga semakin mudah didapati, pelanggan boleh mencari pelbagai produk tote bag di media internet dan banyak kedai – kedai beg yang menyediakan tote bag yang berkualiti.