5 Jenis Gaya Untuk Mengayakan Drawstring Bag Menarik

5 Jenis Gaya Untuk Mengayakan Drawstring Bag Menarik

custom.my

Pelbagai model beg boleh dijadikan pilihan sesuai untuk digayakan, misalnya untuk bersekolah, sukan, atau hanya untuk bermain saja. Salah satu jenis totebag yang sedang terkenal adalah beg drawstring. Model totebag ini sesuai digunakan untuk pelbagai aktiviti atau majlis.


Inilah Pelbagai Gaya Beg Kanvas Drawstring Bag

Beg kanvas membuat syarikat totebags memerah otak agar pengeluaran mereka boleh meningkat. Sebahagian besar peminat beg kanvas adalah di kalangan pemuda yang mempunyai gaya kasual dan santai. Kerana totebag ini sesuai digunakan dalam pelbagai keadaan, seperti di kampus atau untuk melepak bersama rakan. Berikut adalah pelbagai gaya drawstring bag dari bahan kanvas:

  1. Quiled style. Gaya beg ini pada asasnya diperbuat dari kulit. Tetapi terdapat juga totebag yang di perbuat daripada kanvas. Sehingga mempunyai harga yang lebih murah di kedai buat beg. Model totebag ini sesuai digunakan untuk melepak bersama rakan-rakan, kerana ia bersifat santai.

  2. Cute leather. Sebahagian besar totebag dengan gaya ini diperbuat dari kulit sehingga mempunyai harga yang lebih tinggi. Apabila totebag ini dibuat dengan bahan kanvas maka harga akan menurunkan tanpa perlu menurunkan kualiti dari beg. Totebag ini sangat sesuai digunakan dalam perjalanan jauh bersama rakan-rakan. Ketika aktiviti luar kita boleh menggunakan totebag ini. Cetakan beg boleh dimasukkan dalam pembuatan beg.

  3. Gym bag. Dapat dilihat dari namanya, maka beg ini digunakan untuk bersukan. Ketika kita pergi bersenam, maka totebag ini boleh digunakan untuk menyimpan baju ganti, air minum, ataupun barang yang lain. Namun, sebenarnya tidak hanya untuk sukan. Totebag ini boleh digunakan dalam keadaan apapun dengan style kesukanan. Buat beg ini boleh menjadi peluang usaha yang bagus dengan tambahan cetakan beg.

  4. Words out. Totebag ini mempunyai bentuk atau model yang hampir sama dengan model yang lain. Namun, yang menjadi berlainan adalah cetakan beg yang ada. Cetakan beg tersebut berupa kata-kata yang kelakar dan unik sehingga menjadi daya tarik tersendiri bagi seseorang. Beg kanvas ini sangat sesuai bila digunakan untuk orang yang mempunyai gaya ceria.

  5. Hipster look. Model dan bentuk totebag ini juga hampir sama dengan yang lain. Begitu juga dengan warna-warna yang membezakan pada totebag ini. Biasanya drawstring bag mempunyai warna kosong, akan tetapi totebag dengan gaya ini mempunyai pelbagai warna yang biasa tapi masih nampak hebat semasa digunakan. Beg ini boleh membuat menggunakan beg percetakan.

Demikianlah 5 gaya beg kanvas seperti drawstring bag. Banyaknya model beg kanvas membuat kita lebih mudah untuk memilih beg yang tepat dengan acara dan gaya berpakaian kita.