Apa Saja Idea Gambar untuk Beg Bercetak Kanvas?

Apa Saja Idea Gambar untuk Beg Bercetak Kanvas?

custom.my

Idea gambar untuk beg bercetak kanvas seolah-olah mempunyai penggemar fesyen yang tetap mencintai beg kanvas ini. Keunikan totebag berbahan kanvas memang boleh dilihat dari bentuk beg bercetak atau reka bentuk drawstring bagnya. Berbagai macam bentuk beg bercetak berbahan kanvas ini membuat masyarakat menaruh minat tinggi. Apa idea gambar untuk beg bercetak berbahan kain kanvas?


Inilah Idea Gambar untuk Beg Bercetak Kanvas

Berikut idea gambar untuk cetakan totebag berbahan kain kanvas:

  1. Mural. Pada umumnya lukisan mural diaplikasikan di dinding atau papan, tetapi ternyata seni melukis ini boleh diaplikasikan pada totebag berbahan kanvas. Tentu unik jika sebuah kain kanvas boleh di buat beg bergambar mural. Mungkin kelihatan biasa saja, tetapi bagi para peminat mural sebuah totebag bergambar mural boleh menjadi satu karya seni menarik.

  2. Idola Filem. Sebuah beg totebag bergambar idola filem mungkin boleh menarik perhatian anda. Para peminat filem action, atau horror boleh menambah idola kesayangannya ke dalam drawstring bag atau totebag. Beg bercetak bergambar idola filem akan menjadi salah satu logo kegemaran pelanggan.

  3. Gambar Haiwan. Totebag bergambar haiwan juga banyak diminati pelanggan, contohnya beg bercetak berbahan kanvas ini diberi gambar kucing, anjing, atau singa. Untuk kaum wanita biasanya akan disediakan gambar rama-rama atau kucing. Tetapi anda juga boleh memberi input kepada penjual atau tukang buat beg ini untuk melukis haiwan kesukaan anda.

  4. Gambar Tanaman atau Bunga. Sudah tentu selain haiwan, gambar bunga juga boleh diaplikasikan di drawstring bag. Totebags bergambar bunga akan mempunyai kesan lebih feminin. Anda boleh menempah imej kepada kedai yang membuat beg berbahan kanvas tersebut. Kebanyakan gambar bunga diminati kaum wanita. Mungkin dalam aplikasinya gambar bunga boleh padankan dengan gambar mural atau idola filem. Idea beg bercetak memang banyak meminatinya.

  5. Watak Emoticon. Drawstring bag bergambar emoticon juga banyak diminati pecinta fashion. Mungkin kelihatan mudah tetapi motif atau gambar beg kanvas berbentuk emoticon boleh mengundang rasa kelakar. Totebag bergambar emoticon menunjukkan ekspresi wajah atau muka dalam bentuk perumpamaan emosi. Berbagai macam emoticon boleh dilukis di totebag, seperti sedih, gembira, atau marah.

  6. Gambar Batik. Satu idea gambar totebag dimana motif batik dilukis di sebuah kain kanvas berbentuk beg. Sebuah inovasi di bidang fesyen di mana sebuah totebag di buat beg bergambarkan batik. Banyak masyarakat memberikan sokongan kepada inovasi ini selain unik, beg kanvas bergambar batik juga boleh menjadi tanda bahawa budaya tradisional masih dihargai.

Itulah beberapa idea gambar untuk mencetak beg kanvas. Totebag memang menjadi satu model beg kanvas yang boleh diberi motif atau gambar ciptaan yang sesuai. Banyak model totebag mempunyai keunikan sendiri-sendiri dari segi reka bentuk atau motifnya. Semakin berkembangnya ciptaan totebag maka peminatnya juga semakin bertambah. Totebag akan menjadi beg berbahan kanvas kegemaran para pecinta fashion.