Gaya Berpakaian Taylor Swift dengan Cetakan Baju

Gaya Berpakaian Taylor Swift dengan Cetakan Baju

custom.my

Baju merupakan salah satu pakaian yang sering dipakai, reka bentuk cetakan DTG yang digunakan sangat beraneka ragam untuk cetak baju. Banyak selebriti dunia yang memakai cetakan baju ini untuk kehidupan seharian dengan print baju casual ini. Salah satu selebriti dunia yang sering menggunakan cetakan DTG ini iaitu Taylor Swift. Bagaimana gaya mix and match cetakan baju Taylor Swift?

Inilah Gaya Cetakan Baju Taylor Swift yang Menjadi Inspirasi Remaja Perempuan

Apa sajakah gaya print baju casual Taylor Swift yang banyak memberikan inspirasi bagi remaja perempuan? Berikut adalah mix and match gaya cetakan DTG Taylor Swift:

1. Shirt Dress. Taylor Swift sangat menyukai print baju warna hitam kerana warna cetakan digital ini bagus, bukan hanya itu saja warna cetakan baju ini juga dapat menjadikan printing baju yang harganya murah dan kelihatan lebih mewah dan bergaya. Salah satu cetakan baju yang sering dipakai selebriti ini iaitu shirt dress cetakan digital, tetapi jika anda tidak pandai memakai printing baju boleh menggunakan blazer over size yang dapat menutupi bahagian kaki.

2. Chic Girls. Beberapa kali Taylor kelihatan seperti tomboy dengan print baju bergaris dan memakai jeans, jika udara sejuk ia menggabungkan baju itu dengan blazer serta menambah aksesori.

3. Rock Star. Taylor sering menggunakan cetakan DTG iaitu print baju putih dengan seluar pendek berwarna mustard. Untuk menambah gaya Taylor juga menggabungkan print DTG dengan jacket.

4. Motif dan aksen. Agar kelihatan lebih bergaya, design baju mestilah kelihatan menarik. Jika design baju kelihatan minima, sebaiknya ia disatukan dengan cetakan digital dan memakai jeans, tetapi jika design baju kelihatan menarik dan maksima, ia boleh digayakan dengan apa sahaja.

5. High Waist. Salah satu pakaian Taylor yang popular iaitu seluar high waist. Malah banyak selebriti lain yang telah memakai seluar jenis ini disatukan dengan print baju untuk aksi atas pentas dan untuk bersantai.

6. Skirt. Skirt sesuai digayakan dengan baju yang bercetak DTG. Taylor biasa memakai skirt jenis berlipat atau skater, dia lebih selesa bermain dalam warna skirt dari pada dengan cetakan baju atasannya.

7. Denim. Seluar pendek denim memang sesuai dipakai ketika udara panas, pakaian ini boleh disatukan dengan pelbagai jenis tshirt yangbercetak DTG salah satunya iaitu baju.

8. Geometri. Motif cetakan digital geometri merupakan motif yang popular ketika ini, ternyata Taylor sudah memakai print DTG lebih dulu sebelum baju ini popular.

9. Lengan Pendek. Taylor lebih suka memakai atasan printing baju lengan pendek kerana lebih selesa dan selebriti ini senang mengunjungi tempat-tempat tropika sehingga baju lengan pendek ini menjadi kegemarannya.

Itulah 9 gaya pakian Taylor Swift yang banyak ditiru oleh para remaja, ternyata selebriti ini banyak memakai cetakan baju dalam setiap gayanya.